Goedkope buitenzonwering voor lichtkoepels.

Lichtkoepelzonwering.nl levert goedkope buitenzonwering voor lichtkoepels.
Ons aanbod betreft zonweringscreens op maat van de beste materialen.

Lichtkoepel zonwering gerealiseerd door lichtkoepelzonwering.nl

Waarom kiezen voor onze zonwering?

Verlaag de kamertemperatuur
met 20%

De warmte wordt, grotendeels, afgeweerd voordat het zonlicht het glas raakt. In de screens is aluminium verwerkt die de zonnestralen weerkaatsen met als gevolg dat de warmte aanzienlijk afneemt.

Bestand tegen hevige weersomstandigheden

In Nederland moeten wij rekening houden met diverse weersomstandigheden. Door de materiaalsamenstelling van ons product is het niet kapot te krijgen. De bijgeleverde klipjes zorgen ervoor dat het doek bij elke storm op zijn plaars blijft.

Verlaag de lichtinval
met 60%

Dankzij de open structuur van de screens is het mogelijk om een aangename lichtinval binnen te krijgen. Op deze manier wordt schaduwvorming binnenshuis voorkomen.

De beste warmtereducerende screens.

In onze webwinkel maken wij het mogelijk zonwering voor uw lichtkoepel op maat te bestellen. Wij garanderen dat onze zonwering de goedkoopste is. Benieuwd wat de prijs voor uw lichtkoepel gaat worden? 

Zonwering bevestigd met klipje

Muurvaste bevestiging door middel van industriële klipjes.

Onze producten worden uiteraard geleverd inclusief montagebenodigheden. Ook krijgt u een handleiding bij de bestelling. Voor de montage zijn geen technische vaardigheden nodig. De montage is namelijk zeer eenvoudig!

De zonweringsoplossing met direct resultaat!

Zeg dag tegen benauwdheid of fel zonlicht binnen uw woning of bedrijfspand! Lichtkoepelzonwering.nl biedt een alles-in-een-oplossing voor lichtkoepels. Gemakkelijk en snel gemonteerd en gedemonteerd. 

lichtkoepel zonwering screen

Welke lichtkoepels bestaan er?

Er bestaan lichtkoepels in diverse vormen. Daarom is het belangrijk dat wij als zonweringsbedrijf daar rekening mee houden. Wij leveren zonwering aan 2 soorten lichtkoepels. Namelijk de traditionele en vlakke lichtkoepel.

Lichtkoepel zonwering

Klantenservice

Van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 18:00 is de klantenservice telefonisch, op WhatsApp en via de mail bereikbaar.